VI ELSKER PUMPKIN SPICE HAIR

Få øynene opp for høstens hotteste trend: Strålende pumpkin spice hair. Wella Professionals forteller deg hvordan du skaper den perfekte nyansen ved hjelp av disse ekspertrådene …

Pumpkin spice trenden omfavnes av både brunetter og blondiner som elsker en gyllen rød hårfarge med smigrende hint av kastanje og kobber. Det er lett å falle for disse varme, vinterklare nyansene, men hvordan skaper du den mest vakreste finishen? Fortsett å lese og du får fire tips som vil hjelpe deg å finne den perfekte blandingen …

  1. Velg en PUMPKIN nyanse

Pumpkin spice omfatter alt fra kastanjetrær til sofistikerte varme kobbernysanser. Dette gir deg mange alternativer når du matcher en farge til en bestemt hudtone. Bland røde og kobbertoner til en skreddersydd nyanse som fremhever hudtonen, velg en kaldere nyanse hvis huden er lys, og velg varme gyllene nyanser til mørk og medium hud. Ekspert tips – legg til en nyanse av Mahogny for å gi et personlig preg.

@hair_by_charlotte

  1. Fremhev hårfargen

Det er viktig at hudtonen og pumpkin spice nyansen fungerer godt med hårfargens basenyanse. Du vil at sluttresultatet skal være multi-tonalt med sømløst fargespill. Balanser blonde lokker med rose-kobber effekter, lys medium brunt eller rødt hår med gyldne kobbernyanser, og mørkt hår med auburn som reflekterer lyset.

  1. En OMBRE FINISH

Dette er en forandring som blir lagt merke til, men å velge en ombre finish kan skape et mer naturlig resultat. Behold røttene mørkere, og legg til lette kobbertoner eller gyldne nyanser gjennom lengdene. Ved å bruke to eller tre nyanser vil du oppnå den multi-tonale effekten du ønsker, og for en subtil oppgradering, har du som mål å ikke gå mer enn to nyanser lysere enn grunnfargen.

@kai_sohn

  1. Ta vare på fargen

Hold kobbertonene levende og gyldne nyanser friske med riktig etterbehandling. Overdreven utretting og bruk av varmeverktøy bør unngås, da dette gjør at hårfargen falmer. Når du vasker, påfør rikelig med Wella Professionals Color Recharge Red Conditioner i lengdene, dette gir en liten mengde pigment som opprettholder pumpkin spice finishen.